dimarts, 18 de maig de 2010

Avís: Exposició de treballs en classes pràctiques

Encara que l'últim dia per a l'entrega del projecte de recreació físicoesportiva és fins el dia de l'examen teòric (el 17 de juny), les pràctiques de les dues últimes setmanes es dedicaran a l'exposició en classe dels projectes. La durada de l'exposició no podrà sobrepassar els 12 minuts. L'exposició formarà part de la nota del treball.

El proper dilluns, 24 de maig, en el primer grup de pràctiques m'han confirmat la seua exposició els següents estudiants:

11:30h. Creació d'una associació a Sagunt per anar a esquiar durant el mesos de gener i febrer (Estudiants: Borja Ortega, Alberto Villar, Víctor Jiménez i Álvaro Pérez).

11:45h. Escola d'estiu a Altura (Estudiants: Norma Vendrell, Raul Rautista, Omar Ramos i Alberto Montes)

Fan falta dos grups més (de la classe de pràctiques del dilluns) per a exposar a les 12:00h. i a les 12:15h. Per favor, que algun grup d'esta classe em confirme, mitjançant un comentari, la seua predisposició.

Gràcies.

3 comentaris:

 1. Hola Pere! Nuestro grupo, el de Antonio Cotanda, David Moran, Alberto Orti y Pablo Viosca querriamos exponer nuestro trabajo "I Jornada fisico-recreativa de Llíria" en el grupo de prácticas del Jueves, de 10h a 11h. De todas formas el jjueves te lo volvemos a recordar por si hay algun problema. Gracias

  ResponElimina
 2. El nostre grup, Andrea Alcaraz, Itziar Galarraga i Anabel Capó també.
  En nostres treball es Activitats amb la tercera edat.

  ResponElimina
 3. EL nostre grup:
  Jordi Carrasco Llacer
  Francesc Borras
  Jose Luis Alarcon
  Roberto Adam

  Ens agragaria exposar el nostre treball ("escoleta de nadal") el proxim dijous 3 de Juny. Podrà ser??

  ResponElimina