divendres, 5 de febrer de 2010

Benvinguts i benvingudes al bloc d'Esport i Recreació 2010

L'assignatura d'Esport i Recreació està enfocada per aprofundir en els significats i sentits que pot tindre la recreació físico-esportiva. S'adopta una vessat teòrica i organitzativa, des de la que s´aborden els conceptes i fonaments bàsics de la recreació físico-esportiva, així com els aspectes pràctics relacionats amb l´elaboració i desenvolupament de programes d´activitats fisico-esportives recreatives.

Per la seua part, este bloc té com finalitat servir als estudiants de ferramenta d´ajuda i d´estímul per a la participació en el desenvolupament dels continguts i activitats de l´assignatura. També pretén ser un espai que convide a la reflexió crítica i debat sobre els diversos aspectes que vagen sorgint del dia a dia de l'assignatura. A més, i com es recull en la guia docent, les contribucions dels estudiants a este bloc són un dels aspectes que es tindran en compte dins de l'opció d'avaluació sumativa.

Espere que aprofiteu este espai fent aportacions de qualitat. Estic obert a les vostres propostes i suggeriments. Recordeu que un dels objectius de l'assignatura és implicar-vos en la participació i desenvolupament de les activitats de classe, fomentant l'autonomia, l'actitud crítica i el treball en grup.

Cap comentari: