dimarts, 20 d’abril de 2010

Activitat complementària: Xarrada-col·loqui “Les cooperatives de treball associat com eines d'ocupació en l'àmbit de la recreació físico-esportiva"

El proper dilluns, 26 d'abril, la classe teòrica es dedicarà a fer una xarrada-col·loqui sobre "Les cooperatives de treball associat com eines d'ocupació en l'àmbit de la recreació físico-esportiva". El ponent convidat en impartir-la serà Josep Martínez Albuixech, lletrat assessor de FEVECTA (Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat) i membre de la Comissió Jurídica de la Confederació. La dinàmica consistirà en 45´d'exposició per part del ponent, 10´descans i 1h. de torn obert de preguntes. Es prega l'assistència i la puntualialitat.

1 comentari:

 1. Hola a tots! Després d'haver aassistit a la xarrada d'aquest matí sobre les cooperatives, només volia fer un xicotet comentari al respecte, ja que com hem acabat en l'hora justa, no ens ha donat temps a valorar l'exposició.

  Per el que a mi respecta ha sigut molt interessant, ja que com s'ha dit, en un tres i no res anem a ser llicenciats, i el que més o el que menys anem a veure'ns inmersos en el mercat laboral, on un ampli ventall de possibilitats s'obri davant nostre.

  Coneixer les possibilitats, els requisits, les ajudes o les diferents formes d'abordar una idea innovadora em pareix tant interessant com necessari, per el que crec que deurien de fomentar-se aquest tipus de xarrades mes a sovint per part de l'universitat.

  I es que, sería d'allò més enriquidor poder fer encara que siga una iniciació al món laboral des-de el prisma de l'autónom, les S.A, les S.L etcécetera, coneguent de manera més ampla, les ventatges, inconvenients, facilitats fiscals etc.

  Per tant, i ja per a acabar, per a mi un 10 per a Josep Martínez, que ha explicat perfectament el tema i ha respongut amb concreció a les preguntes realitzades. I també m'ha deixat clar que la cooperativa no es una bona opció per al projecte que tinc en ment.jaja

  ResponElimina